foto

Naďa Kovářová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mouchy (studentský film)
1998 Pas (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krásné světlo (E01)
2019 Specialisté (TV seriál)
Deja vu (S03E21)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
2017 Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
Láska a intriky (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
2012 Základka (TV seriál)
V nouzi poznáš charakter (E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klíč (S03E05)

Dokumentární

2018 Kolem Mileny Jesenské (TV film)
2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)

Divadelní záznam

2016 Cena facky (divadelní záznam)

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Tři srdce (TV film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)