foto

Naďa Kovářová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Tři srdce (TV film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2012 Mouchy (studentský film)
1998 Pas (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Deja vu (S03E21)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
2017 Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
Láska a intriky (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
2012 Základka (TV seriál)
V nouzi poznáš charakter (E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klíč (S03E05)

Dokumentární

2018 Kolem Mileny Jesenské (TV film)
2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace