foto

Rostislav Novák st.

  • nar. 25.11.1948 (69 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Úsměvy smutných mužů
2017 Monstrum (TV film)
Zádušní oběť (TV film)
2016 Ani ve snu!
Pirko
2015 Descending Roads
Fotograf
Korunní princ (TV film)
2012 DonT Stop
2010 Bludičky (TV film)
2004 Když chcípne pes (TV film)
2003 Městečko
1990 Princezna Hyacinta a tříhlavý drak (TV film)
1983 Straka v hrsti
Vzpurní svědkové (TV film)
1982 Plaché příběhy
1980 Kalamita
1976 Den pro mou lásku
Michelangelo Buonarroti (divadelní záznam)
Takzvaný večer na přidanou (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Specialisté (TV seriál)
Ztracená mrtvola (S03E05)
2017 Polda (TV seriál)
Čarodějky (S02E04)
Poslední tramp (S02E01)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Black Jack (S01E10)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (16)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Porod (S02E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Noční tramvaj (S04E02)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Bitva o kopec (E09)

Dokumentární

2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Rostislava Nováka (S14E02)

TV pořady

1979 Tentokrát o satiře (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace