foto

William Ware Theiss

  • nar. 20.11.1931
    Medford, Massachusetts, USA
  • zem. 15.12.1992 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Star Trek: Prelude to Axanar
1991 Paní Lambertová si vzpomíná na lásku (TV film)
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1985 Muž s červenou botou
1984 Kidco
1983 Srdce na kolech
1980 Mr. Patman
1979 Butch a Sundance: Začátky
1978 Psí vojáci
Sanchezovy děti
Utečeme na jih
1977 Drak Elliot
1976 Cesta ke slávě
1974 Planet Earth (TV film)
1973 Genesis II (TV film)
1972 Hickey & Boggs
1971 Harold a Maude
Hezké holky, jedna jako druhá
1965 Star Trek: Klec (TV film)
1960 Spartakus

TV seriály

2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neutrální zóna (S01E25)
Spiknutí (S01E24)
Setkání v Paříži (S01E23)
další epizody (15)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
Hra na schovávanou (S01E09)
Bitva (S01E08)
další epizody (10)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
1969 Star Trek (TV seriál)
Vetřelec v mém těle (S03E24)
Všechny naše včerejšky (S03E23)
Kruté divadlo (S03E22)
další epizody (10)
1968 Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
V mžiku oka (S03E13)
Platónovy nevlastní děti (S03E12)
další epizody (25)
1967 Star Trek (TV seriál)
Posedlost (S02E18)
Cesta k Babylonu (S02E15)
Trable s tribbly (S02E13)
další epizody (29)
1966 Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
další epizody (15)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky