Reklama

Reklama

Riker najde svůj klon, který se snaží obnovit vztah s Troi. (SkyShowtime)

Recenze (10)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U nás běžely růz. ST seriály naprosto v chaotickém pořadí, takže jsem viděl napřed na markíze Thomase Rikera, jak krade Defiant a pak o několik let později, tento díl. To byla taková doba, kterou omladina už nepamatuje. Napřed nic moc, ale časem vyquetla tato ep. do 4 hvězd. ;-) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět je parádní, jen mi v tom chyběl konflikt. Třenice mezi Willem a Willem je krotká a restartovaná romantická linie je předem odsouzená k nezdaru. Škoda že s tímhle nápadem nepřišli scenáristé už někdy ve druhé sérii. Pak se mohl charakter čas od času vracet a kupříkladu frustrovat Rikera tím jakou závratnou kariéru udělal a jak zvládá všechno o čem on jenom přemýšlel. ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teleportační paradox. Kde jinde, než ve Star Treku, už by měl být zpracován? Bohužel, tady se to moc nepovedlo. Od zajímavýho filosofickýho problému Théseovy lodi a identity člověka rychle sklouzáváme k nezáživnýmu žvanění o vztahových trivialitách. Nejzajímavějším aspektem je asi konflikt ohledně kariérních rozhodnutí v důsledku rozdílnosti povah. Přesto ale jedna z těch zajímavějších epizod, kterou stojí za to vidět. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten začiatok vyzeral na jasných 5 hviezd, zápletka a trenice medzi Rikerom 1 a 2 ušli, ale postupom času som sa nemohol zbaviť dojmu, že potenciál témy bol nenaplnený. Prekvapilo, že Rikera 2 ponechali tvorcovia nažive. Worf Datovi: Ani ja by som sám so sebou nevyšiel. :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Dr. Mae Carol Jemison, ktorá bola prvou afroameričankou vo vesmíre na palube raketoplánu Endeavour (STS-84), si v epizóde zahrala cameo. Stvárnila poručíčku Palmerovú. Počas natáčania ju navštívila aj Nichelle Nichols (obe na fotografii). (koba)

Reklama

Reklama