foto

Brendan Burke

  • nar. 6.8.1978 (41 let)
    North Bay, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2016 Café society
2014 Annie
2013 Pokrevní pouto
2007 Across the Universe
2006 Skrytá identita

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Black Box (S02E04)
Grounded (S02E02)
Fasten Your Seatbelts (S02E01)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zvířata (S04E12)
Mluv nebo mlč (S04E03)
2015 Gotham (TV seriál)
Dravá zvěř (S01E19)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Doneste lano (S01E07)
Pozůstalí (TV seriál)
Cairo (S01E08)
Tučňák vede na body (S01E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (6)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Vysoké citlivky (S01E11)
Imaginární nepřátelé (S01E04)
další epizody (4)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)

Dokumentární

2011 #whilewewatch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky