foto

Daryl Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Soudce
2010 Doktor Smrt (TV film)
2009 Anatomy of Hope (TV film)
2007 Honeydripper
2005 Bohémové
2004 Manchurianský kandidát
2001 Little Senegal
Třináct rozhovorů o tomtéž
1999 24 Hour Woman, The
1998 Dražší než rubíny
Náhradník 2: Smrt ve škole (TV film)
1997 Perfektní záskok
1996 Spiklenci
1995 Smrtonosná past 3
1991 Město naděje
1988 Arthur 2: S ledem
Blue Jean Cop
Chair, The
1986 Moc
1985 Téměř ty
1984 Bratr z jiné planety
Žbluňk!
1981 Pevnost Apačů v Bronxu

TV seriály

2018 Manifest (TV seriál)
Unclaimed Baggage (E04)
Turbulence (E03)
Reentry (E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Friendly Fire (E05)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
Skrytý (S05E23)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Shadows in the Glass (S01E08)
Condemned (S01E06)
další epizody (5)
Broad City (TV seriál)
Hashtag FOMO (S02E05)
2014 Manhattan Love Story (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Front Page News (S03E11)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Don't Haze Me, Bro (S04E04)
2010 Rubicon (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hněv (S03E02)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ramparts (S09E11)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace