foto

Michael Cuesta

  • nar. 8.7.1963 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
2014 Smrt čmuchala
2013 Second Sight (TV film)
2011 Bedňák
2009 Tell-Tale
2007 Babylon Fields (TV film)
2005 Dvanáctiletí
2001 L.I.E.

TV seriály

2016 Billions (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Druhá šance (TV seriál)
Vhodný dárce (E01)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Odletím (S02E08)
Zpátky v Bejrútu (S02E02)
další epizody (4)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Víkend (S01E07)
Modlitba (S01E02)
další epizody (4)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
2008 Oaks, The (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
Vidět rudě (S01E10)
Nevinné mládí (S01E03)
další epizody (5)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Rozuzlení (S04E01)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nikdy nevíš (S03E02)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Oči někoho jiného (S02E09)
Převoz pana Mossbacka (S02E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Second Sight (TV film)
2011 Bedňák
2001 L.I.E.

Herecká filmografie

TV pořady

2012 64. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace