foto

Chad Smith

  • nar. 25.10.1961 (57 let)
    St. Paul, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Song to Song
2005 The Work of Director Mark Romanek (video kompilace) - a.z.
1992 Red Hot Chili Peppers: What Hits?! (video kompilace)
1991 Session Man (TV film)

TV seriály

1993 Simpsonovi (TV seriál)
Šáša Krusty je zrušen - šáša Krusty má padáka (S04E22)

Dokumentární

2016 Andrea Bocelli Live from Florence (koncert)
Brad Paisley Live at WVU (koncert)
Red Hot Chili Peppers: bei Rock am Ring (koncert)
2015 Rammstein in Amerika (koncert)
2014 Bystander Revolution (TV seriál)
Glen Campbell: I'll Be Me
Made in Japan - The Rise of Deep Purple Mk II (TV film)
2012 Beware of Mr. Baker
2011 Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You (koncert)
2010 I'm in a Rock 'n' Roll Band (TV seriál)
2007 Red Hot Chili Peppers: A Dutch Connection (TV film)
2006 Shut Up & Sing
2005 The Work of Director Stéphane Sednaoui (video kompilace)
2004 Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
2003 Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (koncert)
Red Hot Chili Peppers: Greatest Videos (video kompilace)
2001 Red Hot Chili Peppers: Off the Map (koncert)
2000 Rolling Rock Town Fair Featuring Red Hot Chili Peppers (koncert)
1999 Making the Video (TV seriál)
Woodstock '99 (koncert)
1998 Free Tibet
1997 Behind the Music (TV seriál)
1995 Woodstock '94
1991 Red Hot Chili Peppers: Funky Monks

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Deadliest Catch: The Bait (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
The BRIT Awards 2003 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 MTV Video Music Awards 2000 (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels (hudební videoklip)
2016 Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Go Robot (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Sick Love (hudební videoklip)
2012 Red Hot Chili Peppers - Brendan's Death Song (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Look Around (hudební videoklip)
2011 Red Hot Chili Peppers - Monarchy of Roses (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie (hudební videoklip)
2007 Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Hump de Bump (hudební videoklip)
2006 Red Hot Chili Peppers - Dani California (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby (hudební videoklip)
2003 Red Hot Chili Peppers - Can't Stop (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Universally Speaking (hudební videoklip)
2002 Red Hot Chili Peppers - By the Way (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song (hudební videoklip)
2000 Red Hot Chili Peppers - Californication (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Otherside (hudební videoklip)
1999 Red Hot Chili Peppers - Around the World (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue (hudební videoklip)
1996 Red Hot Chili Peppers - Aeroplane (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop (hudební videoklip)
1995 Red Hot Chili Peppers - My Friends (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Warped (hudební videoklip)
1993 Red Hot Chili Peppers - Soul to Squeeze (hudební videoklip)
1992 Red Hot Chili Peppers - Behind the Sun (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Breaking the Girl (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Suck My Kiss (hudební videoklip)
1991 Red Hot Chili Peppers - Give It Away (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge (hudební videoklip)
1990 Red Hot Chili Peppers - Show Me Your Soul (hudební videoklip)
1989 Red Hot Chili Peppers - Higher Ground (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Knock Me Down (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Taste the Pain (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Ugly Meets the People

Dokumentární

2017 CounterPunch
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace