foto

Jeffrey Anderson-Gunter

  • nar. 17.9.1946 (73 let)
    Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Revival!
2007 Banální prohlídka
2004 Wild Card, The
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Hundred Percent
Souler Opposite, The
1996 Nevyhrožuj
1995 The Chili Con Carne Club
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Nulová tolerance
1993 Mistr neznámého boje
1992 California Man
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Maximální nasazení
Policajtská čest
1990 Muž s cejchem smrti
Pucker Up and Bark Like a Dog
1986 Mimo službu
1980 Tak mi řekni, co chceš
1979 When Hell Freezes Over, I'll Skate (TV film)

TV seriály

2016 Americký táta (TV seriál)
Bahama Mama (S14E05)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
In the House (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Charlie (S02E13)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Hudební videoklipy

1991 Michael Jackson: Black or White (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky