foto

Leah Butler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 The Forever Purge
V zajetí démonů 3
2019 Annabelle 3
Shazam!
2018 Saint Judy
2017 Annabelle 2: Zrození zla
Skryté zlo
2016 The Escort
2015 Always Watching: A Marble Hornets Story
Lady of Csejte
Přeludy
2014 Default
Nekřič a toč
2013 Avarice
2012 Paranormal Activity 4
The Lords of Salem
2011 Magické údolí
Paranormal Activity 3

TV seriály

2018 Párty (TV seriál)
Finale (E10)
The Darkness (E09)
Tarot Cards (E08)
další epizody (10)
2017 Zrůdno (TV seriál)
Turning (S02E10)
Rescue (S02E09)
Humanity (S02E08)
další epizody (10)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Prey (S01E10)
Saved (S01E09)
Outsiders (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky