foto

Bedřich Voděrka

  • nar. 3.3.1922
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 5.9.1981 (59 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1979 Blízke diaľavy
1978 Čas prvých lások
Stůl pro čtrnáct (TV film)
1977 Advokátka
Štipku soli (TV film)
Zlatá réva
1976 Milosrdný čas
1975 Stretnutie
1974 Do zbrane, kuruci!
1973 Prípad krásnej nerestnice
1972 Červené víno (TV film)
Ďaleko je do neba
1971 Zlozor
1970 Medený gombík (TV film)
Naši pred bránami
1969 Bašta (TV film)
Láska neláskavá
1968 Niet inej cesty
1967 Cézar a detektívi
Drak se vrací
Kristove roky
Volanie démonov
Vreckári
1966 Koliesko
Vrah zo záhrobia
1965 Náměstí svaté Alžběty
Nylonový mesiac
Smrť prichádza v daždi
Šerif za mrežami
1964 Archimedov zákon
Balada o Vojtovej Maríne (TV film)
Každý týždeň sedem dní
Perný den
Pre mňa nehrá blues
Senzi mama
1963 Ivanov
Kto si bez viny
Mlčanie mora (TV film)
1962 Boxer a smrť
Mladé letá (TV film)
Slunce v síti
1961 Most na tú stranu
My z deviatej A
Pokorené rieky
Predjarie
1960 Malá manekýnka
Na pochode sa vždy nespieva
Přerušená píseň
1959 Dom na rázcestí
Muž, ktorý sa nevrátil
Pán a hvezdár
1958 Bolo raz priatelstvo
Posledný návrat
Statočný zlodej
V hodine dvanástej
1957 Zemianska česť
1956 Čert nespí
Čisté ruky
Posledná bosorka
Previerka lásky
1955 Žena z vrchov
1954 Drevená dedina
1948 Vlčie diery

TV seriály

1976 Miesto v dome (TV seriál)
Lastovičky (E03)
Kto krúti kolotoč (E02)
Zlatá brána (E01)

Dokumentární

1965 Artisti
1956 Útočník prichádza z močarísk
1955 Majster Pavol z Levoče
1954 Kvety Tatier
1953 Bábkové divadlo
Slávnosť na Orave
1951 Kysuce
1950 Tatranský pohár
1949 Oceľová cesta
1948 Nepriateľ medzi nami
Píseň strojů
1947 Kvapka slnka
Na lyžiach cez hrebene Tatier
1946 Aby sme v pokoji žili
Odkaz Cyrilometodejský

TV pořady

1965 Kytica trvalej krásy (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Sváko Ragan (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1953 Okamih rozhoduje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace