foto

Yann Dedet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 La Belle Etoile
2018 Continuer
Cuba no, Cuba si
2017 Nejsem čarodějnice!
2016 Dans la forêt
Po lásce
Véra
2015 A 14 ans
Le goût des merveilles
2014 Coucher de soleil sur le 9-3
Valentin Valentin
2013 Casa Nostra
La Braconne
Le Sens de l'humour
Pro ty, kteří už nemůžou vyprávět
Žárlivost
2012 Drift Away
Mauvaise fille
2011 Propriété interdite
Un été brûlant
2010 Konec Roberta Mitchuma
Ça commence par la fin
2008 Aka Ana
Hranice úsvitu
On m'a volé mon adolescence (TV film)
Ta druhá
2007 Dans les cordes
Le sang des fraises (TV film)
2006 Lady Chatterley
2005 Belhorizon
Free Zone
2004 Feux rouges
Promised Land
2003 Clandestino
2001 Roberto Succo
Te quiero
2000 La vie moderne
Presque rien
1999 Les Terres froides (TV film)
Marée haute
Premier de cordée (TV film)
1998 Denis (TV film)
Hanuman
L'ennui
On a très peu d'amis
1997 Marion
Western
1996 Jeunes gens
Jeunesse sans Dieu (TV film)
Le coeur fantôme
Nénette et Boni
1995 En avoir (ou pas)
Le fabuleux destin de Madame Petlet
1994 Nejmilejší syn
Sale temps pour les mouches
Trop de bonheur
1993 Moi Ivan, toi Abraham
Sirga
Zrození lásky
1992 Amies de ma femme, Les
1991 J'entends plus la guitare
Van Gogh
1990 Outremer
Trois années
1989 Mona a já
1988 36 fillette
1987 Pod sluncem Satanovým
1986 Double messieurs
1985 Policie
1983 Našim láskám
1981 Amour trop fort, L'
Neige
1980 Loulou
Parano
1978 Le Passe-montagne
1976 Kapesné
Les Lolos de Lola
1975 Nežádoucí pasažér
Příběh Adély H.
1974 Sladký film
1973 Americká noc
Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Hezká holka jako já
1971 Dvě Angličanky a kontinent

TV seriály

1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

2014 City of Dreams : Detroit, une histoire américaine

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky