foto

Iveta Kožková

  • nar. 1.11.1954 (66 let)
    Ždiar, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Zlatý chléb (TV film)
1997 Čaro múdrosti a lásky (TV film)
Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1996 Jaškův sen
Normálny cvok (TV film)
1995 Medzihra (TV film)
Mikuláš Mráz
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Maťo Palica (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
Vášnivé známosti 2 (TV film)
1993 Eros a Psycha (TV film)
Tri stromy (TV film)
1992 Mačka domáca (TV film)
Oneskorené kvety (TV film)
1991 Anorexia mentalis (TV film)
Gemini (TV film)
Jediná (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 110 metrov (TV film)
Citové cvičenia (TV film)
Dve Anny (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
Tajomstvá pod viečkami (TV film)
Vianočná spomienka (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Novinári (TV film)
Omyly tradičnej morálky (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Reverend (TV film)
1988 Bez problémov... (TV film)
Iba deň
Mesto Anatol (TV film)
Tri priadky (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
Predohra (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Biela voči oblohe (TV film)
Chlapec do náručia (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Snopy z piesku (TV film)
Tichá radosť
1983 Hasičský plášť (TV film)
Oči plné snehu (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Smútok na rukáve (TV film)
Tajomný ostrov na sídlisku "N" (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
1982 Barbora (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
1981 Prípad Evy Burdovej (TV film)
Syn človeka (TV film)
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
1978 Sesternica Beta (TV film)
Višňový sad (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Karneval lásky (divadelní záznam)