foto

Nikki Deloach

  • nar. 9.9.1979 (39 let)
    Waycross, Georgia, USA

Biografie

Celým jménem Ashlee Nicole DeLoach se narodila 9. září 1979 ve Waycross, Georgia, USA. Jedná se o americkou herečku a bývalou zpěvačku. Pochází z velké rodiny, kde se narodila jako nejstarší ze tří dětí. V mládí vyrůstala na farmě. Jako dítě se často účastnila soutěží krásy, kde získala několik titulů. Díky tomu se nějakou dobu věnovala i modelingu. 

V roce 1998 se stala členkou dívčí kapely Innosence. Dívky však nedokázaly prorazit a po dvou letech neúspěchu oznámily, že končí. Po odchodu z kapely se Nikki zaměřila na herectví. Svou hereckou kariéru odstartovala již v roce 1993, kdy se přidala do The All-New Mickey Mouse Club, kde účinkovala např. spolu s Britney Spears, Justinem Timberlakem. Svou první velkou roli získala ve filmu SÍŤ 2.0. V televizi se také objevila v ne příliš úspěšných seriálech NORTH SHORE a WINDFALL.

Mimo jiné se také objevila v seriálech WALKER, TEXAS RANGER, CSI: NY, DAYS OF OUR LIVES či RINGER. Momentálně hraje v televizním seriálu NEŠIKA, ve kterém ztvárnila matku hlavní hrdinky Jenny.

V roce 2009 se provdala za bývalého člena chlapecké skupiny Take 5  Ryana Goodella. V dubnu 2013 oznámila, že je těhotná.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Takes Flight (TV film)
Love to the Rescue (TV film)
2018 Reunited at Christmas (TV film)
Truly, Madly, Sweetly (TV film)
2017 The Perfect Catch (TV film)
2016 A Dream of Christmas (TV film)
Chained and Bound
2015 Christmas Land (TV film)
Kouzlo polibku
2013 Saving Norman
The Devil's in the Details
The Hunted
2012 A Golden Christmas 3 (TV film)
2011 Answers to Nothing
Cesta do Hollywoodu
2010 Láska a jiné závislosti
Mask Maker
The River Why
The Trial
Vánek osudu
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
2007 Law Dogs (TV film)
2006 Síť 2.0
2001 Přesný zásah
1997 Kočovník
1996 Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
1995 Tajemný střelec

TV seriály

2016 Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
Living in Sin (S05E21)
další epizody (8)
2015 Hráč (TV seriál)
The Big Blind (E04)
Sirens (TV seriál)
All The Single Ladies (S02E05)
Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
další epizody (9)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt právníka (S07E19)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Time & Life (S07E11)
Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nechat to být (S03E04)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledači (S12E07)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Karmic Relief (S03E19)
Old Jenna (S03E18)
další epizody (20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebát se (S13E20)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Zabijeme Bridget (E19)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Once Upon a Blog (S02E11)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
další epizody (12)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
No Doubt (S01E10)
další epizody (11)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Windfall (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vražda ve znamení Blues (S03E07)
2004 North Shore (TV seriál)
1995 Misery Loves Company (TV seriál)
1993 Emerald Cove (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace