foto

Benjamin Ayres

  • nar. 19.1.1977 (42 let)
    Kamloops, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Chronicle Mysteries: Recovered (TV film)
The Chronicle Mysteries: The Wrong Man (TV film)
The Chronicle Mysteries: Vines That Bind (TV film)
2017 Falling for Vermont (TV film)
Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2016 Birdland
Ledaže
Love by Chance (TV film)
2015 A Sunday Kind of Love
Vox (TV film)
2014 Death Do Us Part
What an Idiot
2013 Cottage Country
2012 Charlie
Smrt před svítáním
2011 Reel Love (TV film)
Vánoční rande (TV film)
2010 Lullaby
2009 Diamanty (TV film)
Gun to the Head, A
Mistresses (TV film)
2008 Soulstice
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Klikař Charlie
Malé zrady (TV film)
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Paralelní svět (TV film)
Vánoční únos (TV film)
Zmatená duše
2006 Eight Days to Live (TV film)
My Silent Partner (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
2004 Desolation: A Comedy
2002 Summer

TV seriály

2019 Detention Adventure (TV seriál)
2018 Burden of Truth (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E02)
Wake Up Call (S01E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Promises, Promises (S08E03)
další epizody (5)
2017 Yellow (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Little Sister (S01E11)
Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
2014 Bitten (TV seriál)
Working the Engels (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (19)
Rookie Blue (TV seriál)
Noční zápas (S05E03)
2013 Seed (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
The Law of Contagion (S01E11)
A New Beginning (S01E10)
další epizody (11)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
InSecurity (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Day Game (S04E14)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Friday Night Bites (S01E03)
The Night of the Comet (S01E02)
Pilot (S01E01)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
jPod (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Třídní setkání po 13 letech (S03E02)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Smallville (TV seriál)
Přízrak (S06E22)
Prototyp (S06E21)
Detektivní příběh (S06E20)
další epizody (5)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
Reunion (TV seriál)
Ti, co přežili (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 1. (S02E06)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Still Life (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Vesmírný závod (S07E08)
2002 Jeremiah (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace