foto

Amanda Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S01E08)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Age of Innocence (S01E16)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace