foto

François Dagenais

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Skating to New York
2012 Phantoms, The (TV film)
The Samaritan
2011 Down the Road Again
Stay with Me (TV film)
2010 Off World
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
Wake, A
2008 Charlie & Me (TV film)
Danielova dcera (TV film)
2007 Late Fragment
Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
2006 Heyday! (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
Neznámý vojín
2004 Golem de Montréal, Le
Kostka 0
2003 Bread Maker, The
Silent Love, A
2002 Portrét zločince
2001 Between the Moon and Montevideo
Pekelná kuchyně
2000 Méchant party
1999 Mascara

TV seriály

2020 Home Before Dark (TV seriál)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Zlomený šíp (S02E09)
Kletba zvířecího šamana (S02E07)
Hopkinsville (S02E04)
další epizody (4)
2019 Zákeřná Ebola (TV seriál)
Údolí rozkvětu (TV seriál)
Fatální chyba (E06)
Špatná paměť (E05)
Otázka priorit (E04)
další epizody (6)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (7)
2017 Zoo (TV seriál)
Cradles and Graves (S03E11)
The Black Forest (S03E09)
Wham, Bam, Thank You Sam (S03E07)
další epizody (5)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
další epizody (10)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
This Life (TV seriál)
Should Have Known Better (S01E10)
Dark Retreat (S01E09)
My Body Lies Over the Ocean (S01E08)
další epizody (10)
2014 Kurýr (TV seriál)
Pravda (S02E10)
Bílá smrt (S02E09)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)

Dokumentární

2014 Je me souviens: 100 ans du Royal 22e Régiment
2010 Malls R Us
2007 Mars na obzoru (TV seriál)
2002 Nehynoucí láska

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky