foto

Anna Maľová

  • nar. 14.7.1954 (64 let)
    Očová, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
1994 Divadelná komédia (divadelní záznam)
1991 Skús ma objať (TV film)
1990 Útrapy z rozumu (TV film)
Šípková Růženka
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Krvavá svadba (divadelní záznam)
1988 Medzi nebom a zemou (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
1987 Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Kamenný chodníček (TV film)
Muž, ktorý nemal strach (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Oko za oko (TV film)
Sladké starosti
1983 Ionov sen (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Krkavci (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Thibaultovci (TV film)
1981 Emília Galottiová (TV film)
1980 Dnes z tretej strany (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
V láske je naša pravda (TV film)
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Na vysokej skale: Krásna Ľudmila (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Deváté srdce
Nie
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Sladké bezvládie (TV film)
Spolužiak (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Dvere dokorán
Koncert bez ruží (TV film)
Odvážny Stepan (TV film)
Vietor v starých stromoch (TV film)
1976 Milosrdný čas
Postup (TV film)
Rok má šesť dní (TV film)

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
Kto do teba (E13)
Prebudenie (E11)
Začiatok (E09)
další epizody (5)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Ruku na to (E05)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
Anatomia Pragensis (E02)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
1987 Labyrint (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Čepce, kápky za dve zlatky (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace