foto

Petr Obdržálek

  • nar. 6.7.1941 (78 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Královna štěstí (TV film)
O princi, který měl smůlu (TV film)
1988 To nám byl čert dlužen (TV film)
1983 Zločin v obrazárně (TV film)

TV seriály

1988 Strom pohádek (TV seriál)
Divoké labutě (E04)
1985 Kamarádi Dobré vody (TV seriál)
Psí povídání (TV seriál)

Dokumentární

2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Mileny Vostřákové (S04E01)
1981 Kam nás zavedl Večerníček (TV film)
1969 Lidé a Jezulátka (TV film)
1968 Sedm životů (TV film)

TV pořady

1993 Kalendárium (TV pořad)
Televizní čítanka české literatury (TV pořad)
1987 Klip klap (TV pořad)
1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Všechno nebo nic

Dokumentární

2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Muž s velkou hlavou (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky