Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zajímavá výročí týdne uvádí Saskia Burešová. (Česká televize)

Recenze (95)

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Poslední (vlastně první) ze svaté trojice nedělního dopoledne sice disponuje výrazně papundeklovými kulisami, přesto ale pravidelně probouzí srdíčko, co chce poznat historii, něco si přečíst a někam se podívat. Sympatická Saskia Burešová navíc vnáší do dopoledního bytu uklidňující atmosféru (po občasným tahu zvlášť potřebnou) a tak i když Kalendárium není nejdynamičtějím pořadem na světě, vždycky si v těch tři čtvrtě na deset českou telku rád zapnu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem se na tento pořad České televize díval celkem pravidelně, ale poslední dobou už jen opravdu sporadicky. Líbil se mi na něm ten „průlet“ historií i zajímavosti ze světa známých osobností. Navíc to mnohdy bylo i dost poučné a Saskia Burešová si za svou práci zaslouží uznání a ne posměch… ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Koukam tady na ČSFD se dá fakt ohodnotit vše. No ke Kalendáriu - zajímavý pořad, bohužel natolik nudně podaný že se to prakticky nedalo sledovat pravidelně. Takhle díky informativní hodnotě dávám tži hvězdy, coby lehký nadprůměr, nějakých 55%. Ale dokážu si představit takovýto pořad podaný například Karlem Čáslavským stylem, jakým je podáváno Hledání ztraceného času...pak by to nejspíš dalo nad 80%. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zábavně vzdělávací pořad, kterému veřejnoprávní televize velice sluší. Sice v dnešní moderní době je již trochu archaicky a vyčpělý (přeci jen tolik výročí na světě není, aby občas nevařil z vody, či se neopakoval), ale pro starší diváky je dokonalý. Bohužel mladší ročníky jej budou považovat za staromodní hloupost. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na to dívá tolik lidí, kterým se to vlastně nelíbí. Tak si to přepněte na Kobru 11, Kriminálku Miami nebo kýho šlaka to dávají na těch dvou stanicích hrůzy.********************Pro lidi, co mají rádi životopisy a historii, je tento pořad požehnáním. Mě vždy alespoň přiměřeným způsobem poučil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama