Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zajímavá výročí týdne uvádí Saskia Burešová. (Česká televize)

Recenze (95)

Chase 

všechny recenze uživatele

Jelikož se osoba blízká podílí na tvorbě pořadu a vím jak moc by chtěla, aby byl pořad atraktivnější a jak jí to hlavouni pořád kazej navíc v prostředí, kdy je komplikovaný získat z archivu jenom fotku, protože jsou prachy potřeba jinde a vím co za to ona osoba i další mají, tak hodnotím velmi vysoko. Navíc když pak zhlédnete jeden díl se zasvěceným výkladem :"No tak tady jsem chtěla aby a tady aby, jenže..." tak si uvědomíte, že dělat něco dobře dá strašně zabrat. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk po těchto informacích neděli co neděli doslova a vždy dychtí také jste toho názoru? Mohlo by to být však delší, nicméně zpracované to je bravurně a moderátor v tomto případě paní Burešová je zde opravdu na místě..Unikátní dlouhodobý projekt, stálice mezi vzdělávacími a informačními pořady, který si myslím že na naše obrazovky celkem po právu patří.. ()

Reklama

Bakemaster 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost nuda, protože je to kulturně vzdělávací pořad. Jednou tyto pořady vymizí a zbydou jen sračky typu talentmanie, Kriminálka "Velkééé město" ,Tisíc a jedna noc apod. Většina z nás nebude vědět nic o historii,literatuře, významných osobnostech našich i světových dějin, budeme krotcí, blbí a zmanipulovatelní. Otroci moderní společnosti, kde vládnout banky, režim a lidé, kteří ví víc než jen to kdo koho přefik v nějakým seriálu... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zábavně vzdělávací pořad, kterému veřejnoprávní televize velice sluší. Sice v dnešní moderní době je již trochu archaicky a vyčpělý (přeci jen tolik výročí na světě není, aby občas nevařil z vody, či se neopakoval), ale pro starší diváky je dokonalý. Bohužel mladší ročníky jej budou považovat za staromodní hloupost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem se na tento pořad České televize díval celkem pravidelně, ale poslední dobou už jen opravdu sporadicky. Líbil se mi na něm ten „průlet“ historií i zajímavosti ze světa známých osobností. Navíc to mnohdy bylo i dost poučné a Saskia Burešová si za svou práci zaslouží uznání a ne posměch… ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama