foto

Tomáš Klímek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Na hory
2015 Padesátka
2011 Vesnice roku (studentský film)
2010 Rychlé Šípy (studentský film)
2009 Cecílie (studentský film)

TV seriály

2017 Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Zázemí (E09)
Beďar (E08)
další epizody (6)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Cimbál (S01E10)
Bomba (S01E09)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Odhalení (S03E13)
Kikina (S03E08)
Výsledky (S03E05)
další epizody (5)

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)
2010 Občan Kopas (studentský film)

TV pořady

2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 TH!S - L (Lemmy) (hudební videoklip)
TH!S - Wooden She (hudební videoklip)
2017 TH!S - Dance! (hudební videoklip)
2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky