Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura s Davidem prožívají svůj velký den. Na svatební hostinu na břehu řeky dorazí z Bruselu matka Kateřina, ale i Davidovi otravní rodiče. Krista přivede na oslavu svého manipulativního manžela Láďu. Petr dlouho nevydrží sledovat, jak mu Krista podléhá. Mezitím praskne milostný poměr Romana s Alex a strhne se mela. (TV Nova)

Recenze (5)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Této epizodě ublížilo několik věcí. Hlavní hrdina se chová dost hloupě (Pechláta mi bylo skoro líto), ale ještě horší bylo nesmyslné, ba přímo idiotské počínání Kristy, která se nechá manipulovat svým bývalým manželem. Ten se prezentuje jako malý fakan a ona ho opečovává. Neuvěřitelné!  Scenáristé by nemuseli dělat z diváků blbce. Davidovy rodiče už netřeba zmiňovat. Vše je přehnané ad absurdum. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím je to nejslabší díl . Matka  přijela  taxálem  z  Bruselu  -  scifi .  Ládˇa  se tam  nějak  nehodil  , scénka  s  nožem  u  dortu  -  divné  . Jen  osvěžení  souseda  Romana  ve  vodě  - dobré . I  ta  písníčka  k  závěru  byla  faaajn . No  a  jsme  v  jiným  stavu .  Takže  bude  porod  atd .  I když  porod  už  je  to  i  tak .  Seriál už  se  začíná   pomalu  natahoooovat . ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama