foto

Eva Horká

  • nar. 10.7.1967 (50 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eva Horká se narodila 10.7.1967 v Praze. Vystudovala státní konzervatoř obor hudebně-dramatický. Od roku 1987-1998 byla členku Národního divadla. Od roku 1999 je v angažmá v divadle v Mladé Boleslavi. Učila také na umělecké škole v Benátkách nad Jizerou. Od roku 2000 učí na Vyšší odborné škole herecké v Praze. Eva Horká také často dabuje.

Miloš "M.B" Boubín

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dilino a čert (TV film)
2004 Návrat zbloudilého pastýře (TV film)
Vánoční panenka (TV film)
2002 Sestra Paskalina (TV film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
1997 Lakomec (TV film)
Pražák (TV film)
Zlatá česká hlavička (TV film)
Širák (TV film)
1996 Štěstí krále Alfonse (TV film)
1995 O kumburské Meluzíně (TV film)
1993 Podivné jméno pro psa (studentský film)
1991 Přes padací mosty (TV film)
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
Podivné setkání (TV film)
Zkouška kvality (TV film)
1988 Cesta do krajiny Ty (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1987 Kde bydlí štěstí (TV film)
O lesním království (TV film)
Podivná nevěsta (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
1986 O kouzelné píštalce
Velká filmová loupež
1985 ING. (studentský film)
Perinbaba
Tchyně (TV film)
1983 O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
Ohnivé ženy (TV film)
1982 Má láska s Jakubem
1980 Dívka s mušlí

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Dvojčata (S07E04)
2007 Trapasy (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejsem kukačka (S02E65)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
Na hřbitově roste kvítí (E01)
1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Hodný hoch (E05)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
Tvrz (E01)
Štúrovci (TV seriál)
1988 Rodáci (TV seriál)
Strom pohádek (TV seriál)
Divoké labutě (E04)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Píseň pro májovou Prahu (E05)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)
2006 Začátky filmových hvězd
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace