foto

Sam Easton

  • nar. 4.10.1979 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 That One Night
2006 Nezvratný osud 3
2005 Zpátky do školy
2004 Osudový dotek
Part of the Game
2003 Delikátní umění parkování

TV seriály

2012 Lovci duchů (TV seriál)
Time After Time (S07E12)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lekce v toleranci (S02E09)
Loajalita (S02E08)
Láska bláznivá (S02E06)
další epizody (5)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Quality of Life (S01E03)
Uneseni (TV seriál)
Uneseni (E10)
John (E09)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kill Shot: The Making of 'Final Destination 3'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky