foto

Marne Maitland

  • nar. 18.12.1914
    Kolkata, Britská Indie
  • zem. 1992
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Michelangelo (TV film)
1990 Bouřlivý život
The King's Whore
1988 Appuntamento a Liverpool
I skrzypce przestaly grac
Stradivari
1987 Architektovo břicho
1986 Neve nel bicchiere, La (TV film)
Zítra (TV film)
1985 Assisi Underground, The
Mussolini a já (TV film)
Sono un fenomeno paranormale
The Key to Rebecca (TV film)
1984 Memed My Hawk
Pope John Paul II (TV film)
1983 Šarlatový a černý (TV film)
1982 Grog
Stopa Růžového pantera
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1979 Ashanti
Promessa, La (TV film)
Výlet s Anitou
Černý hřebec
1977 Pochoduj nebo zemři
1976 Růžový panter znovu zasahuje
1975 Per le antiche scale
1974 Mojžíš (TV film)
Muž se zlatou zbraní
Občan se bouří
1973 Masakr v Římě
Shaft v Africe
1972 Muž jménem La Mancha
Roma
1971 Statue, The
1970 The Bushbaby
1969 Tisíc dnů s Annou
1968 Boty svatého Petra
Decline and Fall... of a Birdwatcher
Duffy
Journey Into Midnight
1967 Bobo
1966 Chartúm
The Reptile
1965 Lord Jim
The Return of Mr. Moto
1964 Master Spy
První muži na Měsíci
1963 Kleopatra
Nine Hours to Rama
Sammy jede na jih
1962 Fantom opery
1961 Middle Course
The Terror of the Tongs
Three on a Spree
Visa to Canton
1960 Cone of Silence
Sands of the Desert
1959 I'm All Right Jack
Korunní svědek
Patálie kolem Gaillardie
The Stranglers of Bombay
1958 I Only Arsked!
I Was Monty's Double
Man with a Gun
The Camp on Blood Island
The Wind Cannot Read
1957 Hour of Decision
Interpol
Seven Thunders
The Mark of the Hawk
Windom's Way
1956 Přestupní stanice Bhowani
Ramsbottom Rides Again
1955 Break in the Circle
The Warriors
1954 Diplomatic Passport
Father Brown
Svengali
The Flame and the Flesh
1953 Deadly Nightshade
Saadia
South of Algiers
1952 Outcast of the Islands
1950 Cairo Road

TV seriály

1986 Mino (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Věznice parmská (TV seriál)
1978 Loupež Mony Lisy (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Co vyprávěl duch (E26)
1969 Department S (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Gravelhanger (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Serpent's Tale: The Making of the Reptile - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky