foto

Ji-Tu Cumbuka

  • nar. 4.3.1941
    Montgomery County, Alabama, USA
  • zem. 4.7.2017 (76 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Midnight Edition
1990 Caged in Paradiso
1989 Noci v Harlemu
1988 Glitch!
Zkus se přestěhovat
1987 Rozkacená sudba
Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
1986 Štvanci
1985 Blázni a dobrovolníci
Brewsterovy milióny
Covenant (TV film)
Kriminál
1984 Pánská jízda
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Hlas krve (TV film)
Mandrake (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
Walk Proud
1978 Angela
Poslední správný chlap (TV film)
1977 Legrace s Dickem a Jane
1976 Cesta ke slávě
Dr. Black, Mr. Hyde
1975 Dream Makers, The (TV film)
Mandingo
1974 Lost in the Stars
1973 Maurie
The Blue Knight (TV film)
Trader Horn
1972 Blacula
Příběhy z pískoviště
Top of the Heap
1971 Brianova píseň (TV film)
1969 Change of Habit
1968 Up Tight!

TV seriály

2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tichý svět (S02E09)
1985 227 (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Smrt v kamionu (S03E18)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Little Orphan Airplane (S01E05)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky