foto

Trysha Bakker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Maudie
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
2008 Kit Kittredge: Odvážná novinářka
2006 Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2003 Nezdolné město (TV film)
Sounder (TV film)
2002 Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Hledač talentů (TV film)
Jane Doe (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
Životní setkání (TV film)
2000 Temná legenda 2
Úmyslný čin (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Coming Unglued (TV film)
Katastrofy (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Smrt ve stínu (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Projekt Arrow (TV film)
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
1994 Farmáři (TV film)
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1992 Shadowhunter (TV film)
Společníci (TV film)
1991 Le peloton d'exécution (TV film)
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film)
Prettykill
Vrata do podsvětí
1986 Screwball Academy (TV film)
1984 Reno and the Doc (TV film)

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
See You Soon, Macaroon (S02E10)
The World Needs Heroes. Over. (S02E09)
Phase Two Sucks (S02E08)
další epizody (10)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přeměna (S04E02)
Princezna bojovnice (S04E01)
2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Kůže na prodej (S03E02)
Cesta za záchranou (S03E01)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (10)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jak zabít přátele a ovlivnit lidi (S02E10)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
další epizody (10)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Přichází déšť (S01E08)
další epizody (10)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
2011 Against the Wall (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Sad Professor (S02E09)
Welcome to the Occupation (S02E08)
Half a World Away (S02E07)
další epizody (9)
2009 Majority Rules! (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Reno and the Doc (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace