foto

Joanna 'JoJo' Levesque

  • nar. 20.12.1990 (28 let)
    Brattleboro, Vermont, USA

Herecká filmografie

Filmy

2013 G.B.F.
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2006 Aquamarine
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2002 Developing Sheldon

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)

Diskuze k tvůrci (5)

    • 17.6.2017  18:27

    Příspěvek byl smazán administrátorem.

    • 1.7.2012  18:54
    metal.storm
    (hodnocení, komentáře)

    ...fakt ?? vole to len mne je nesympatická...

    • 17.7.2010  20:23
    Nelitos
    (hodnocení, komentáře)

    Zpívá pěkně.

    • 29.3.2010  16:42
    Terez.S
    (hodnocení, komentáře)

    Tahle slečna je mi sympatická čím dál víc .. jako herečku ji vlastně moc neznám, ale sleduju její hudební tvorbu a nevím, jestli je to tím, že jsme stejný ročíník, ale dokážu se hodně snadno ztotožnit s jejími texty .. navíc jsem koukala na pár jejích interview a vypadá to, že ví, co dělá .. :)

    • 29.7.2009  18:51
    Cortigon
    (hodnocení, komentáře)

    celkem dobrá herečka, ještě lepší zpevačka a navíc je moc pěkná :P

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace