Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (106)

plakát

Raději vidličky než nože (2011) 

Po půl roce s "teoretickým" seznamováním se s rostlinnou stravou po shlédnutí tohoto vím, že už pro mě prostě není "cesty zpět" ... Přijde mi, že dřív nebo později k tomu dojdem všichni ...

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Strašně dlouho jsem tomuto seriálu odolávala, až jsem se na něj nakonec za podzim vrhla, všechny dosud vydané epizody zhltla během pár týdnů a asi 2 měsíce musela čekat na nové díly. Kdybych to udělala jako minulý rok s Gossip Girls, že bych si počkala, až to celé skončí a pak to teprve zkoukla, možná by to bylo lepší :). Nic to ale nemění na tom, že mě to vtáhlo. Přestože je to přitažené za vlasy a už trochu zdlouhavé, ani na chvilku mě to nepřestalo bavit. Jen teda nevím, jak budu zvládat vždycky ty půlroční přestávky .. :)

plakát

Wadjda (2012) 

Nejlepší filmový zážitek z letošních Varů. Absolutně,

plakát

Smash (2012) (seriál) 

Po třech epizodách první série to na mě působí ploše, průměrně a nezáživně. Asi tomu ještě, jako fanynka muzikálů, dám šanci, ale zatím je to na 3 hvězdy. S Glee se to nedá srovnat, přesto si myslím, že kvality Glee to nedosáhne nikdy. Mimochodem, na tento seriál jsem přišla při hledání obrázku mé oblíbené norské sladkosti Smash! :) Editace 7.4.13 - po skončení první sezóny dávám 4 hvězdičky. Zlepšilo se to :)

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Já nevím. Asi mi tento typ filmů (nebo spíš Andersonovy filmy) nesedí. Super herecké výkony a tak, ale na mě je to nějaké moc ujeté a zároveň tak nějak o ničem. Prostě průměr.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Mám z toho filmu rozporuplné pocity. Na jednu stranu krásně natočený teenegarský film, s úžasným soudtrackem a skvělými hereckými výkony. Na druhé straně mi tam něco nesedí. Jak kdyby za tím prvotním "wow, tohle je dobrý a originální film" nic dalšího nebylo. Nějak jsem z toho necítila to "ono", a upřímně, celkem mě to mrzí, protože jsem ten film měla ve watchlistu už asi rok a moc se na něj těšila. Není to špatný film. Jen mi přišel prázdnější, než se tvářil. 3,5 hvězdičky, zaokrouhleno nahoru, za výše zmíněná pozitiva a za to, že jsem ho sledovala s výjímečným člověkem.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Velmi dlouho jsem "Gossip Girl" odolávala. Pamatuju si, že jsem si tak před rokem a půl stáhla první epizodu, ale nedala jsem tomu ani 3 minuty. Nevím proč. A pak jsem se na Vánoce 2012 nudila. Všichni jsme byli nemocní, všichni zavření ve svém pokoji a tak jsem se rozhodla dát GG další šanci. No a dopadlo to tak, že jsem všech 6 sezón zhlédla během měsíce. Doslova. Byly dny, kdy jsem se dívala i na 10 epizod. Strašně mě to chytlo, skvěle vykreslené postavy, které se počas seriálu dost vyvíjely a postupně mě všechny do jedné štvaly alespoň jednou :). Ze začátku jsem si např. oblíbila Serenu a nesnášela Blair a pak si to holky vyměnily :)). Milovala jsem soudtrack a fakt, že šli tvůrci (a tudíž celý ten seriál) s momentálním trendem - nic pro hipstery. GG jsou "guilty preasure", takový ten typ seriálu, který spoustu, ale opravdu spoustu lidí miluje a dívá se na něj s oblibou, ale zároveň se to stydí přiznat. Já se ale nestydím a proto dávám 5 hvězdiček :). I přes fakt, že pár epizod bylo slabších, celkový dojem za mě jednoduše je, že to je seriál, který stojí za to vidět.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Takto pozitivní film jsem už nějakou dobu neviděla. Plus mám kladný vztah k vaření a stejně jako hlavní hrdinky ho považuju za určitý druh umění. Herecké výkony výborné, soundtrack taky. Ráda se na to někdy podívám znovu.

plakát

Mupeti (2011) 

Výborný, pozitivní, chytrý film. Tak jako mě nabili energií Muppeti, mě v posledních měsích nenabil žádný jiný film .. Soundtrack dokonalý! :) .. a scénu s písní "Man or Muppet" si budu pamatovat ještě hodně dlouho!