foto

Tori Anderson

  • nar. 29.12.1988 (30 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Return to Christmas Creek (TV film)
2014 Killing Daddy (TV film)
2013 Blink (TV film)
2006 Krutá vášeň (TV film)
Křeslo mořské panny (TV film)
2004 Cable Beach (TV film)

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Indiscretion (S03E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
The Big Reveal (S04E10)
2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (5)
Mrtvý bod (TV seriál)
Hella Duplicitous (S04E01)
In Memory (S03E22)
Defection (S03E21)
další epizody (8)
2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Sleep 'Til Reykjavik (E13)
No Time Like the Present (E12)
No Woman No Cry (E11)
Mrtvý bod (TV seriál)
City Folk Under Wraps (S03E08)
Adoring Suspect (S03E06)
Gunplay Ricochet (S03E04)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Truer Words (E09)
No Rest for the Weary (E08)
další epizody (10)
The Other Kingdom (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Rudá skříňka (S02E07)
Miluju Lucy (S02E06)
Tajemná mlha (S02E05)
další epizody (4)
2015 Open Heart (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Království (TV seriál)
Únik (S02E11)
2014 Killjoys (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Renesanční trh (S05E03)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (6)
Rookie Blue (TV seriál)
Holka na zavolání (S03E08)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 1. část (S05E07)
2009 Rota (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Wrath of Graham (S04E01)
2004 Smallville (TV seriál)
Sérum pravdy (S03E18)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace