Reklama

Reklama

Jessie Sullivanová posiela svoju dcéru do vzdialenej školy. Po jej odjazde zrazu cíti obrovské prázdno a osamelosť, a tak začne uvažovať aj o svojom stereotypnom dvadsaťročnom manželstve s Hughom. Ešte väčšmi ju znepokojí telefonát, vďaka ktorému sa musí vrátiť do svojho rodiska, čo však zároveň aj privíta, aby ušla nude a smútku. Odcestuje na prekrásny ostrov ja juhu, kde sa po rokoch stretne so svojou duševne labilnou matkou. Veľmi ju zaskočí jej zhoršujúca sa choroba. Počas návštevy sa zoznámi s mimoriadne atraktívnym benediktínskym mníchom - bratom Thomasom. Chvíľu bojuje s pokušením a zamýšľa sa nad svojou rodinnou minulosťou, ale napokon podstupuje duševné, umelecké a erotické precitnutie. Zážitky z ostrova privedú Jessie k objaveniu pravdy o sebe a pravdy o tom, čo skutočne požaduje od svojho života... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Fuj. Takové nezáživné svinstvo nemá přece Basingerová vůbec zapotřebí. Skutečný divácký očistec plný uhuhňaných sloganů z dívčích deníčků, chromého klišé a příkladně laciné televizní filmařiny. Všechno je tu špatně do té míry, že i normálně slušní herci hrají jako zrohypnolované mátohy. 10% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Zde Kim Basinger opět měla možnost ukázat svůj herecký talent, za obrazem se štětcem v ruce vypadala jako kdyby malovala celý život. Obyčejný příběh citlivě zpracovaný do slušného TV filmu s vynikající hudbou. Ale dabing pro změnu nestojí za nic a je třeba se mu obloukem vyhnout. A nemůžu si pomoct, ale čím je Kim starší tím je krásnější... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Kim Basinger nijak nepomohla tomuto velmi nevýraznému filmu s obtížným žánrovým zařazením. Myslel jsem, že když tam hraje ona, bude to zajímavé, ale bylo to naprosto o ničem. Děj se líně vlekl a nevzrušivý film dlouho v paměti nezůstane. Nuda. 40% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane musim pochvalit vykon Kim Basinger v drame, ale tento film ma tak neuveritelne nudil, ze nechybalo vela k tomu, aby som zaspal. Neviem, ci je tento knizny best-seller natoceny iba pre zeny, ale pribeh pre mna urcite nebol strhujuci. Bol sice smutny, dramaticky, co sa tyka Basingerovej matky a mrtveho otca vo filme ale aj k zakazanej laske ku mnichovi, ktory sa do nej tiez zamiloval a pritom doma na nu caka jej manzel. Je to taka limonada pre zenske publikum...... 24.04.2008 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného knižního bestselleru americké spisovatelky Sue Monk Kidd. (Agatha)
  • Natáčelo se v několika lokalitách v Britské Kolumbii (Kanada). (Agatha)

Reklama

Reklama