foto

Alexandra Bokyun Chun

  • nar. 11.2.1967 (52 let)
    Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mr. & Mrs. Kim
2013 Innocent Blood
2004 Saw: Hra o přežití
2001 Ali
1999 Three Secrets (TV film)
1998 "Defektiv" BOONE
1997 Akční komando
Cold Night Into Dawn
1996 Color of a Brisk and Leaping Day
1995 Mugunghwaggoti pieotseubnida

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bears and Cubs (S16E16)
2016 Goliath (TV seriál)
Of Mice and Men (S01E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Inside Man (S03E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Vidlička lepší nože (E04)
2012 Jane by Design (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Summer Loving (S02E02)
2010 Událost (TV seriál)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Night We Met (S02E08)
2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)
LAX (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
The Gay-Straight Alliance (S03E14)
2001 Philly (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Most poblíž Kang So Ri (S05E18)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
Out of Africa (S03E01)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The Farthest Man from Home (E02)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Náměsíčník (S04E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Out All Night (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace