foto

Daniel A. Lomino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Zeptejte se Cindy
1998 Žízeň (TV film)
1997 Buddy
Zběsilost
1996 Case for Life, A (TV film)
Příběh doktora Fleisse (TV film)
1995 Return of Hunter, The (TV film)
Tajemný střelec
1994 Vládci loutek
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
Miracle Child (TV film)
1992 Day-O (TV film)
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
Za pomezní čarou
1988 Dětská hra
Smrtící bumerang
1987 Vládce temnot
1986 Smrtící přítelkyně
Škola letušek
1984 Concrete Beat (TV film)
Starman
1983 Christine
1981 Born to Be Sold (TV film)
Chu Chu and the Philly Flash
Kamaráde, kamaráde
Underground Aces
1979 Freedom Road (TV film)

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1982 The Quest (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Christine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace