foto

Yusuf Gatewood

  • nar. 12.9.1982 (37 let)
    Hillsborough, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Holičství 3: Nový sestřih
2008 Ninjové útočí (TV film)
2005 Tlumočnice
2000 Skvělí chlapi

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 The Originals (TV seriál)
When The Saints Go Marching In (S05E13)
Til the Day I Die (S05E11)
There in the Disappearing Light (S05E10)
další epizody (9)
2017 The Originals (TV seriál)
Voodoo Child (S04E12)
A Spirit Here That Won't Be Broken (S04E11)
Phantomesque (S04E10)
další epizody (11)
2016 The Originals (TV seriál)
The Bloody Crown (S03E22)
Give 'Em Hell Kid (S03E21)
Where Nothing Stays Buried (S03E20)
další epizody (13)
2015 The Originals (TV seriál)
Savior (S03E09)
The Other Girl in New Orleans (S03E08)
Out of the Easy (S03E07)
další epizody (22)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
další epizody (10)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bum prásk, teď dlužíš ty (S06E04)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 1 (S07E01)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tulák (S03E06)
2002 Taxík (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace