foto

Linda Marlowe

  • nar. 26.7.1940 (78 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wallis: The Queen That Never Was
2011 Jeden musí z kola ven
2000 Obviněn
The House of Mirth
1997 Wasps
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
1987 Metamorphosis (TV film)
1985 Kam poletíš, holoubku? (TV film)
Mr. Love
1974 The Swordsman
1973 Big Zapper
Dyn Amo
1967 Robbery
The Man Outside
1965 Spaceflight IC-1: An Adventure in Space
1964 Amerikanizace Emilky
Becket
1963 Impact
That Kind of Girl
The World Ten Times Over

TV seriály

2013 The Guilty (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Výbušný plán (S03E09)
Krvavé slzy (S03E08)
Lucreziin gambit (S03E07)
další epizody (4)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Ruský dům (S07E01)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
2000 Chambers (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 She's Out (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1990 Green Man, The (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace