foto

Ronald Leigh-Hunt

  • nar. 5.10.1920
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.9.2005 (84 let)
    Isleworth, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Ubohá bohatá dívka (TV film)
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1976 Přichází Satan!
The Message
1973 Baxter
1971 Le Mans
1970 Clegg
1968 Hostile Witness
1966 Chartúm
Where the Bullets Fly
1965 Curse of the Voodoo
The Liquidator
1964 Seventy Deadly Pills
The Pumpkin Eater
Třetí tajemství
1962 We Joined the Navy
1960 Liga gentlemanů
Oscar Wilde
Piccadilly Third Stop
Potopte Bismarck!
The Hand
1959 A Touch of Larceny
1954 Johnny On the Spot
1953 Flannelfoot
Forces' Sweetheart
The Broken Horseshoe
Three Steps to the Gallows
1952 Tread Softly
1950 No Trace

TV seriály

1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 The Gamblers (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.
Love Story (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 Archeolog bez tajemství (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace