foto

Christian Ameri

  • nar. 26.10.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Iris
2015 La Vache
2014 Duna
2013 Les Invincibles
2012 After
Cloclo
Paříž-Manhattan
2011 Nedotknutelní
2010 Mon pote
2008 Voyage aux Pyrénées, Le
2007 Belle et le sauvage, La (TV film)
Comme ton père
Druhý dech
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
Poldou na 24 hodin
2003 À cran (TV film)
2001 Angličanka a vévoda
Vent de poussières (TV film)
Vracím se domů
1997 Ni vue ni connue (TV film)
Vive la république
1996 Sans mentir (TV film)
1993 Zachraň se kdo můžeš!
1991 Chaos
1989 Invité surprise, L'
Manželé, ženy, milenci

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvais présage (S07E15)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky