Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta zlodějů po neúspěsném lupu v bance dostává další zakázku, tentokráte drahých obrazů v místní galerii. Jenže vše se zkomplikuje, tím, že jejích šéf je vlákal do pasti a okolnosti je přivedou k tomu, že se musí přestrojit na noc za policisty (které před tím uvěznily) Aby nevzniklo podezření tak vyjíždí k případům, mezitím kradou obrazy a dostavají kamaradá ze zajetí a k tomu navrch vyřeší velko bankovní loupež. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (19)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Partička přihlouplých zlodějů se chystá vykrást galerii umění, když v tom se jeden z nich ocitá v pasti a druhý je zatčen. Nezbývá, než vzít policii jako rukojmí a jeden den si hrát na strážce zákona v malém městečku. Velice slabá francouzská komedie, na které si člověk v poslední době musí chtě nechtě zvykat. Spousta akce, spousta honiček, spousta vtipů, ale poslepovaných tak nešťastně a doslova blbě, že divák vůbec nemá radost z ničeho, co vidí. Mixážní sračky tohoto typu přímo nesnáším. Konec byl navíc také matoucí, stejně jako celý průběh. Vlastně nevím, o čem to celé bylo, ale pitomé to bylo fest. Nic jsem si z toho neodnesl. Snad jen zklamání. 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla ale pěkná partička smolařů. Měli to vymakané celkem slušně, ale nějak se jim to vždycky pořádně zvrtlo. Já jsem věděla, že to nebude jen tak a taky nebylo. Příjemná francouzská komedie, u které bych ještě uvítala, kdy by byla bláznivá a přitažená za vlasy, potom by mi k absolutní spokojenosti vůbec nic nescházelo. Alespoň, že ta zlodějská partička byla tvořena samými sympaťáky. ()

Reklama

Santek 

všechny recenze uživatele

Ano je to spíš situační tragi-komedie, která staví svůj humor a svou zábavnost na neštěstí a smůle druhých lidí. Viděl jsem to už vícekrát a pokaždé jsem se u toho docela dobře bavil. Neříkám že je úplně skvělá, ale poslední době jedna z lepších komedií co jsem měl možnost viděl. Tahle parta zlodějíčků vás dokáže pobavit! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Do DANNYHO PARŤÁKŮ nabouralo TAXI a zapomnělo přitom být vtipné. Skutečně, člověk cítí potenciál, jako by se za rohem měli objevit Pierre Richard s Gerardem Depardieu, koutky se ale do úsměvu krčí jen velmi neochotně. Naštěstí film nemá ani hodinu a půl, takže končí zavčasu a bez újmy na divákově zdraví. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

´Naši přátelé policajti´ Tak zní překlad francouzského komediálního snímku, který toho zase až tak moc žánrově neslibuje. Máme tu partu provádějící loupež, která se však zvrtne. Avšak stále ještě není nic ztraceno. Aby byl lup dokončen, musí se improvizovat. Dva z nich se převléknou za policisty a aby nevzniklo podezření, jako policisté se chovají. Zkrátka vyjíždějí k případům. Námět hodný na skvělou až situační komedii, ale nestalo se. Doba Louise de Funèse či Pierra Richarda je prostě nenávratně pryč. Scénář by nebyl špatný, ale v rámci humoru tomu nějak chybí nápady. Tempo má ten správný švih, sem tam zazní nějaká hláška i něco úsměvného se najde, ale nic to bohužel nezachraňuje. Jako prostý odpočinkový film ale může posloužit. Tohle spadlo do průměru a je to škoda. Potenciál to mělo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Tretsu ve Francii. (rafix)

Reklama

Reklama