foto

Julia Schklair

  • nar. 3.5.1962 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 HR (TV film)
Novice, The (TV film)
2013 Trooper (TV film)
2011 The Doctor (TV film)
2010 Jack a stonek fazole
2009 Umění války 3: Odplata
2006 Dead & Deader (TV film)
Thirst, The
2002 Hot Rush
O perníkové chaloupce
Zuřící proměna (TV film)
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Mimic 2
Pavoučí nestvůra (TV film)
Sama s cizincem
Stvoření monstra (TV film)
Zánik světa (TV film)
2000 Hellraiser: Inferno
To ani nemůže být nebe
1999 Happy Texas
1998 Kořist
Odpadlík (TV film)
1995 Ice Cream Man
1994 Texas Payback
Todo cambia
1992 Fifteenth Phase of the Moon (TV film)
Pobřeží snů
1991 Letters from Moab, The (TV film)
Without a Pass
1990 Falešná identita
Fatal Charm
1989 Babiččin dům
Mutant na bounty
1988 Glitch!
Masakr v údolí oddechu

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Tunnel Vision (E11)
Sunset (E10)
Bad Day at Aqua Mesa (E09)
další epizody (9)
Kingdom (TV seriál)
Thank You, Boys (S03E03)
Ritual (S03E02)
Wolf Tickets (S03E01)
2016 Containment (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)

Dokumentární

1990 Help Save Planet Earth (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace