foto

Julia Schklair

  • nar. 3.5.1962 (58 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 HR (TV film)
The Novice (TV film)
2013 Trooper (TV film)
2011 The Doctor (TV film)
2010 Jack a stonek fazole
2009 Umění války 3: Odplata
2006 Dead & Deader (TV film)
The Thirst
2002 Hot Rush
O perníkové chaloupce
Zuřící proměna (TV film)
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Mimic 2
Pavoučí nestvůra (TV film)
Sama s cizincem
Stvoření monstra (TV film)
Zánik světa (TV film)
2000 Hellraiser: Inferno
To ani nemůže být nebe
1999 Happy Texas
1998 Kořist
1997 Odpadlík (TV film)
1995 Ice Cream Man
Texas Payback
1994 Todo cambia
1992 Fifteenth Phase of the Moon (TV film)
Pobřeží snů
1991 Letters from Moab, The (TV film)
Without a Pass
1990 Falešná identita
Osudový půvab
1989 Mutant na bounty
1988 Babiččin dům
Glitch!
Masakr v údolí oddechu

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
The Hunt (S02E20)
The Q Word (S02E19)
Under the Gun (S02E18)
další epizody (10)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Dark Side (S02E10)
Breaking Point (S02E09)
Clean Cut (S02E08)
další epizody (22)
2018 Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
The Ride Along (S01E07)
The Hawke (S01E06)
další epizody (7)
Lucifer (TV seriál)
All Hands on Decker (S03E22)
Anything Pierce Can Do I Can Do Better (S03E21)
The Angel of San Bernardino (S03E20)
další epizody (12)
2017 Training Day (TV seriál)
Jediný cíl (E11)
Soumrak na Bulváru Sunset (E10)
Starosti s Aqua Mesa (E09)
další epizody (9)
Lucifer (TV seriál)
The Sin Bin (S03E10)
The Sinnerman (S03E09)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
další epizody (10)
Kingdom (TV seriál)
Thank You, Boys (S03E03)
Ritual (S03E02)
Wolf Tickets (S03E01)
2016 Containment (TV seriál)
Be Angry at the Sun (E03)
I To Die, You To Live (E02)
Pilot (E01)
Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (10)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Mirror (S03E13)
další epizody (5)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
Prologue (S03E08)
další epizody (14)
Záměna (TV seriál)
And We Bring the Light (S03E15)
Oh, Future! (S03E14)
Like a Snowball Down a Mountain (S03E13)
další epizody (15)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Azyl (S02E08)
další epizody (10)
Záměna (TV seriál)
Departure of Summer (S02E21)
The Merrymakers (S02E20)
What Goes Up Must Come Down (S02E19)
další epizody (21)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Kilimandžáro (S01E08)
další epizody (9)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
další epizody (20)
2011 Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Paradise Lost (S01E09)
Pandora's Box (S01E08)
další epizody (7)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Mentalista (TV seriál)
Ve stopách Rudého Johna (S01E23)
Pokrevní bratři (S01E22)
Tajemná žena (S01E21)
další epizody (13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Prestiž nade vše (S01E10)
Rudá záře (S01E09)
Tenká červená linie (S01E08)
další epizody (10)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Heartland (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nevinná (S02E24)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Pověst nadevše (S02E22)
další epizody (14)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (10)
2002 Fastlane (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)

Dokumentární

1990 Help Save Planet Earth (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky