foto

Barbara Keogh

  • nar. 21.4.1929
    Bucklow, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.10.2005 (76 let)
    Camden, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 V tmavých zákoutích
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
1998 Lost in France (TV film)
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
Grimleys, The (TV film)
Jane Eyre (TV film)
1996 Drzé holky (TV film)
1994 Don't Get Me Started
Princezna Caraboo
Špendlík na motýla
1990 God on the Rocks (TV film)
1988 Bláznivá apokalypsa
Paperhouse
1986 Tai-Pan
1985 Past Caring (TV film)
1977 Black Joy
1975 Private Enterprise, A
Útočiště
1971 Ohavný Dr. Phibes
1969 Nice Girl Like Me, A
Nováčci
1956 1984

TV seriály

2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Secret, The (TV seriál)
1999 The Grimleys (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Game On! (TV seriál)
Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Men of the World (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Pomsta (E11)
Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
Joking Apart (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Now and Then (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Liščí doupě na střeše (S05E01)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Hammer House of Horror (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Mackenzie (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Everyday Maths (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Out (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Backs to the Land (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
Mind Your Language (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Mysteries and Miracles (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace