foto

Cec Verrell

  • nar. 7.4.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nice Guys Finish Dead
1997 The Price of Kissing
1993 Srdcová trojka
1992 Inside Out III
Mad at the Moon
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Inside Out
Sny o smrti (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1988 Transformations
1987 Žabí teror
1986 Eye of the Eagle
Hardesty House (TV film)
Hollywood Vice Squad
Silk
1984 Útěk robotů

TV seriály

1999 Pohotovost (TV seriál)
Odpovědné strany (S05E21)
1998 Air America (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Lazar (S01E15)
1993 Policie New York (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Na poslední chvíli (S01E21)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace