foto

Christopher Allport

  • nar. 17.6.1947
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 25.1.2008 (60 let)
    Wrightwood, San Bernardino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Garden Party
2006 Tenkrát a dnes (TV film)
2000 Hledá se Kelly
Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1996 Společenství spravedlných
1993 Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1991 Silverfox (TV film)
1988 David (TV film)
1987 Deadly Deception (TV film)
1986 Spiker
Vetřelci z Marsu
Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 Žít a zemřít v L. A.
1984 Single Bars, Single Women (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Special Bulletin (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1981 Circle of Power
Girl's Life, A (TV film)
Mrtví a pohřbení
1980 City in Fear (TV film)
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Savage Weekend
1978 And I Alone Survived (TV film)
1977 The Lincoln Conspiracy
1974 Man on a Swing
1973 Connection, The (TV film)

TV seriály

2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Kompromisy (S02E12)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nový Amsterdam (S01E04)
2006 Žralok (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E07)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zelenáč (S03E10)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Potíže (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Chyť a nepouštěj (S09E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Cvičný proces (S05E12)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Kindred: The Embraced (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Lazar (S01E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Queen (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
WIOU (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Stalo se jedné noci (S04E04)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace