foto

Basil Dignam

  • nar. 24.10.1905
    Sheffield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.1.1979 (73 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Mladý Winston
1971 Rillington Place č.10
1970 The Great White Hope
1969 Bitva o Británii
Laughter in the Dark
1968 Assignment K
Twisted Nerve
1967 Jokers, The
Nikdy nezapomenu jeho jméno
1966 Where the Spies Are
1965 Joey Boy
Milostná dobrodružství Moll Flandersové
Rotten to the Core
1964 Master Spy
1963 80,000 Suspects
Heavens Above!
1962 Fate Takes a Hand
Il Dominatore dei sette mari
Lawrence z Arábie
Život pro Ruth
1961 Fourth Square, The
Gorgo
The Court Martial of Major Keller
The Secret Partner
1960 Pure Hell of St. Trinian's, The
Sentenced for Life
Suspect
1959 A Touch of Larceny
I'm All Right Jack
Místo nahoře
Nenávist
1958 A Cry from the Streets
Carry On Sergeant
Corridors of Blood
Further Up the Creek
I Only Arsked!
Innocent Sinners
Spaniard's Curse, The
The Safecracker
Them Nice Americans
Up the Creek
1957 Bratři mezi paragrafy
Son of a Stranger
The Counterfeit Plan
Three Sundays to Live
Weapon, The
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
You Pay Your Money
1956 Narrowing Circle, The
Port of Escape
Reach for the Sky
Vojínův postup
1955 The Quatermass Xperiment
They Can't Hang Me
Touch and Go
1953 There Was a Young Lady
1952 Hammer the Toff
His Excellency
1951 Smart Aleck, The
The Lady with the Lamp
Two on the Tiles
1950 Ranní vyplutí
1949 Maytime in Mayfair

TV seriály

1978 Scorpion Tales (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Fathers and Sons (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Persuasion (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál) - herec, a.z.
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Od kdy už nemáš vidění? (E18)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 On Trial (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál) - herec, a.z.
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace