foto

Franco Vega

  • nar. Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Noční zvířata
2014 A Certain Justice
Apokalypsa v Los Angeles
Sound of Magic, The
2013 Krvavé zúčtování
2010 The Social Network
2007 Journey, The
2000 Rave

TV seriály

2014 Lamači srdcí (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
2008 Akta Z (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace