foto

Franco Vega

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Roman J. Israel, Esq.
2016 Noční zvířata
2014 Apokalypsa v Los Angeles
Jistá spravedlnost
Sound of Magic, The
2013 Krvavé zúčtování
2010 Sociální síť
2007 Journey, The
2000 Rave

TV seriály

2020 Dave (TV seriál)
Hype Man (E05)
2019 Hodný holky (TV seriál)
Thelma a Louise (S02E08)
TY (TV seriál)
Hezký wellkend, Joe! (S02E05)
Malý Sheldon (TV seriál)
Nukleární reaktor a nic moc přezdívka (S02E13)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
You Will Be Gutted (S02E12)
2015 Murder in the First (TV seriál)
State of the Union (S02E07)
2014 Lamači srdcí (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
Liga snů (TV seriál)
The Hot Tub (S06E05)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
The Little Guy (E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Shameless (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední souboj (S09E13)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
2008 Akta Z (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2004 Code of Silence: Inside the Rampart Scandal

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky