foto

Tony Giorgio

  • nar. 27.9.1923
    Herkimer, New York, USA
  • zem. 1.2.2012 (88 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 My Brother Jack
1992 Já, Američan
1986 Cry Wilderness
1985 Night Train to Terror
1984 Průvodce osamělého muže
1983 Podraz II
1982 Vánoční podvodnická pohádka (TV film)
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV film)
1975 Capone
Útěk na čarodějnou horu
1974 Bobby Parker and Company (TV film)
Foxy Brownová
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
Kapsáři
Key West (TV film)
Magnum Force
1972 Black Gunn
Kmotr
1969 Changes
Paint Your Wagon
1968 Dům sedmi rozkoší
Sol Madrid
1966 Vysoká hra pro pravou dámu

TV seriály

1997 Advokáti (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Havajský kupec (S01E05)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Diamond in the Rough (S02E16)
Columbo (TV seriál)
Spiklenci (S07E05)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Kmotr (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
The Big Tap-Out (S01E14)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
Assault on the Princess (S02E03)
1975 Bronk (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Sladší život (S03E04)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky