foto

Alan MacNaughtan

  • nar. 4.3.1920
    Bearsden, Dumbartonshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 29.8.2002 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Komisař
Scold's Bridle, The (TV film)
1992 Modrý led
1988 Very British Coup, A (TV film)
1986 Poslední dny generála Pattona (TV film)
1985 Shadowlands (TV film)
1984 Hrdinové (TV film)
1971 Rodinný život
1970 Generál Patton
1967 Frankenstein Created Woman
1966 End in Tears (TV film)
1961 Oběť
1957 The Secret Place
1956 Bond of Fear

TV seriály

1999 Manželky a dcery (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1986 Inside Story (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Maelstrom (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajemný hlas (S05E07)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Hannah (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Co vyprávěl duch (E26)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace