foto

Jiřina Krejčíková

  • nar. 28.7.1951 (66 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Já nejsem já
1981 Dveře (TV film)
Tři v tom (divadelní záznam)
1979 Zastretý farebný svet (TV film)
1978 Past na kachnu
Píseň o stromu a růži
Vdovcovy intimní večery (TV film)
Zuby (TV film)
1976 Kufr (TV film)
Malá mořská víla
Světlík (TV film)
1974 Křeček (TV film)
Lidé z metra
Úklid (TV film)
1972 Podezření

TV seriály

2004 Josef a Ly (TV seriál)
Tygří drápy (E03)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kasař (E13)
1980 Bakalári (TV seriál)
1979 Dnes v jednom domě (TV seriál)
1977 Žena za pultem (TV seriál)
Příběh dvou pokladních (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace