foto

Lynne Marta

  • nar. 31.10.1948 (70 let)
    Somerville, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Time of Fear
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1996 Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1993 A Case for Murder (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1990 Prvotní síla
Tři muži a mladá dáma
1985 Crime of Innocence (TV film)
1984 Footloose
1980 Blood Beach
Homeward Bound (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Help Me... I'm Possessed
1974 43: The Richard Petty Story
1973 Genesis II (TV film)
1972 Joe Kidd
1971 Cannon (TV film)
Red Sky at Morning

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Beznadějné zranění (S09E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virus (S03E19)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
1986 Designing Women (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace