foto

Ľudovít Reiter

  • nar. 18.10.1915
    Liptovský Hrádok, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.5.1999 (83 let)
    Dubnica nad Váhom, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
1987 Pehavý Max a strašidlá
1986 Chlapec do náručia (TV film)
Utíkejme, už jde!
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Kára plná bolesti
Perinbaba
Praženica (TV film)
Skleníková Venuša
1984 Dies irae (TV film)
Návrat Jána Petru
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
1981 Jasanica (TV film)
Katera (TV film)
1980 Demokrati
Ja milujem, ty miluješ
Najatý klaun (TV film)
Nevera po slovensky
Otec ma zderie tak, či tak
1979 Blízke diaľavy
1978 Horúci dych (TV film)
1977 Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
Tetované časom
1974 Kronika (TV film)
Kto odchádza v daždi...
Operácia Raketa (TV film)
Trofej neznámeho strelca
Veľká noc a veľký den
Veľké pokušenie (TV film)
1973 Dolina
Hriech Kataríny Padychovej
Otcova slnečnica (TV film)
1972 Letokruhy
Plamene (TV film)
1971 Hľadači svetla
Keby som mal pušku
1970 Brat (TV film)
Strieborný Neptún (TV film)
1969 Čierna minúta
1968 Stopy na Sitne
1967 Drak se vrací
1961 Bratia
Pieseň o sivom holubovi
1960 Jerguš Lapin
Skalní v ofsajde
1959 Dom na rázcestí
1957 Posledná bosorka
Zemianska česť
Štyridsaťštyri
1955 Žena z vrchov
1954 Drevená dedina
1953 Pole neorané

TV seriály

1987 Teta (TV seriál)
Svatba (E07)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
další epizody (7)
1982 Život bez konca (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Otec to zariadi (E06)
Prepad (E04)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Matt három lépésben (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace