foto

Peter Copley

  • nar. 20.5.1915
    Bushey, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.10.2008 (93 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Barva kouzel (TV film)
2005 Království nebeské
Oliver Twist
Riot at the Rite (TV film)
2002 Strange (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
1994 Druhý nejlepší
1987 Říše slunce
1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1977 The Black Panther
1976 Peer Gynt
Volání na ďábla
1975 Hennessy
1973 Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 That's Your Funeral
What Became of Jack and Jill?
1971 Laughing Stock of Television, The (TV film)
Xia shi hang
1970 Jana Eyrová (TV film)
Všichni na moře
1969 Frankenstein Must Be Destroyed
Imperial Palace (TV film)
Letka Moskytů
Tower of London: The Innocent (TV film)
Walk a Crooked Path
1967 Jokers, The
Pět milionů let k Zemi
1965 Pomoc!
1964 Třetí tajemství
Za krále, za vlast
1961 Oběť
1960 Follow That Horse!
1959 Mystery in the Mine, The
1958 A Tale of Two Cities
1957 Kapička štěstí
Nemilosrdný čas
The Man Without a Body
1956 Cizí zásah
Peril for the Guy
1955 Woman for Joe, The
1953 Clue of the Missing Ape, The
Saadia
1952 Klub Pickwickovců
The Hour of 13
1950 Golden Salamander

TV seriály

2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1990 Novinář (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1987 Never Say Die (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
King of the Ghetto (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1981 Into the Labyrinth (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Famous Five, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 The Foundation (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
Sky (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Game of Murder, A (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Dimensions of Fear (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Don't Do It Dempsey (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Fabian of the Yard (TV seriál)

Dokumentární

2003 Osirian Gothic
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace